lunes, 10 de enero de 2011

El PCC davant l'anunci d'ETA d'un alto el foc "permanent, general i verificable"





El PCC davant l'anunci d'ETA d'un alto el foc
"permanent, general i verificable"


En conèixer el comunicat que ETA ha fet públic avui mitjançant el diari Gara, el secretari general del PCC i senador per EUiA, Joan Josep Nuet, ha declarat: "És un pas imprescindible, positiu i del qual n'esperem una evolució cap a un alto el foc definitiu que comporti l'abandonament de les armes, la dissolució d'ETA i l'aposta única per la via política i democràtica".

Segons Nuet, "la societat basca necessita camins de participació política i de mobilització per autodeterminar-se dins un projecte federal i plurinacional de l'Estat Espanyol. Al mateix temps, la lluita contra les polítiques neoliberals requereix d'amples energies socials i polítiques que poden articular-se millor en un espai de pau, diàleg i nova lluita política davant el conflicte a Euskadi".

El PCC saluda i encoratja la societat basca en general a encetar un nou periode amb més participació política i més democràcia, i a l'esquerra basca en particular a ampliar les aliances socials i polítiques per fer front a les polítiques neoliberals.

Barcelona, 10 de gener del 2011


PARTIT DELS I LES COMUNISTES DE CATALUNYA
www.pcc.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario