miércoles, 12 de enero de 2011

El comunisme fa por als fantasmes del Bundes-nacional-socialisme



La líder de L'Esquerra Die Linke a la RFA, Gesine Loetzsch, digué en un discurs recent que Die Linke busca camins cap al comunisme. Els fantasmes de la corrupció als governs alemanys des del kaiser Wilhelm han llançat els cors de fervents nacionalcatòlics i un clam generalitzat a la premsa, que desvia l'atenció d'un govern d'ultradreta en hores molt baixes de popularitat.

Per Die Linke (L'Esquerra), el súper any electoral a Alemanya, on en set Estats federats hi haurà comicis, ha començat amb una campanya demagògica organitzada.

"Camins cap al comunisme", un article de Gesine Loetzsch, dirigent del partit, ha aixecat l'enrenou, sobretot perquè aquest terme a Alemanya, per a la majoria ultraconservadora de l'oest, no es dissocia de Mur i películes d'Orson Wells, "divisió", "dictadura" i "estalinisme", referint-se a la de l'est, clar, i no als titelles de Washington a Bonn des d'Adenauer.

Un partit que té com a ideal la trobada de camins que portin (de tornada) a aquesta etapa de la història no pot ser democràtic, és el tenor de la crítica dels hereus del nazisme que ara governen la RFA i ràpidament tota la premsa del Pentàgon i els "socialdemòcrates", de l'SPD, aprofiten per excloure tota futura cooperació amb l'esquerra i escandalitzar-se.

Si el comunisme és "una etapa de l'història", què és doncs el capitalisme: El premi ciclista de muntanya? El dopatge tolerat sota suborns? Els esquemes propagandístics dels governs dels banquers no sembla canviar gaire, com els seus mètodes.

Amb un nivell d'acceptació a nivell nacional entorn el 10% -doncs com a partit obrer no compta amb la banca, els mitjans de comunicació i els milions, de marcs i d'euros, robats i/o defraudats per l'SPD i la CDU, CSU i FDP dels neocons en els últims 60 anys-, però amb bones perspectives de guanyar a l'Estat occidental de Saxònia-Anhalt, les declaracions de la dirigent del partit hereu del Partit Socialista Unificat (SED) de l'antiga República Democràtica Alemanya i del DKP són bona cortina de fum pel govern impopular i ultradretà de Merkel.

A les últimes eleccions a landers, la dreta baixà estrepitosament i Die Linke i Die Grünnen van fer un salt cap endavant que a les generals fa tremolar a l'actual molt feble coalició al poder de Merkel.

Des de l'acte commemoratiu en honor als líders històrics de l'esquerra alemanya, Rosa Luxemburg i Karl Liebknecht, tots els dirigents de l'únic partit que ha advocat i lluitat per una societat més justa i per la democràcia sobirana han hagut de respondre a "periodistes i becaris" sobre el comunisme de Die Linke, "la malaurada frase", com la va denominar Gregor Gysi, fundador del partit i ara líder del seu grup parlamentari al Bundestag veient la manipulació desvergonyida de la premsa Merkel.

"El que Gesine Loetzsch vol dir amb comunisme és una cosa molt noble", defensa Gysi: "Es tracta d'e la societat més justa i humana, la que defensa el comunisme".

En el seu article publicat al diari Junge Welt, successor de l'òrgan oficial del Consell Central de les Joventuts Socialistes de la RDA, Loetzsch -berlinesa, membre del Partit Socialista Unificat d'Alemanya (SED) fins a 1990- afirmava: "Els camins cap al comunisme només els trobarem si ens posem en marxa per provar-los, a l'oposició o en el govern". Pocs dies després, afegia: "El que pretenem és un socialisme democràtic".

Poc després, ressaltava al Congrés de Die Linke a Berlín, que les idees del seu partit excluien l'estalinisme i el socialisme autoritari, doncs ara per ara Hitler no ha renascut tampoc i no cal militaritzar res, el que sembla que no entenen els "experts" a sou de Merkel. Mentre ni la CDU, la CSU ni la FDP no han renunciat mai als seus principis i polítiques nazionalsocialistes.

Temors per un partit en creixement i una societat silenciada

A les federals del 2009, Die Linke va espantar les mòmies del Reichstag amb uns resultats que en molts landers van superar l'SPD i la mateixa CDU que té el feu (42'6%) a la Baviera neonazi.

Die Linke va fer a Mecklemburg-Pomerània Occidental, 29%; a Brandeburg, 28,5%; Berlín, 20,2%; Sarre, 21,2%; Saxònia, 24,5%; Turíngia, 28,8%; Bremen, 14,2%; Hamburg, 11,2%; Saxonia-Anhalt, 32,4%.

A les eleccions federals del 2009 va arribar al 11'9% dels vots, si fa o no fa com Els Verds de Die Grünnen (10'7%), però amb la novetat d'haver entrat ja per primer cop en força en landers occidentals. La seva presència en els parlaments dels landers de l'orient alemany excomunista es dóna per descomptada i creixent, a causa de la constatable realitat de les mentides del capitalisme sobre les espatlles dels enganyats alemanys de l'est i la crisi que els han venut.

"Si servim per a alguna cosa hem de tenir èxit en aquestes eleccions, per enviar un senyal que aquesta societat ha de canviar", afirma l'expert polític i dirigent dels comunistes alemanys Gregor Gysi, el que fa tremolar el bundesnegoci i les sucursals de CNN a Berlin.

http://noticies.sirius.cat/2011/01/el-comunisme-fa-por-al-fantasmes-del.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario