martes, 24 de julio de 2012

Comunicat conjunt de Joves Comunistes (JC) i de la Joventut Comunista (CJC) del districte de Sant Andreu

El col•lectiu de JC i el col•lectiu de CJC del districte de Sant Andreu ens vam reunir el passat dimecres 18 de juliol per coordinar el treball social al Districte de Sant Andreu, així com per reforçar el camí cap a la unitat del jovent comunista de Catalunya.

Des de fa mesos les dues organitzacions han estat participant en diferents plataformes socials del territori com el Moviment de Brigadistes i el Col•lectiu Cultural de Cinema Popular en la lluita per l’Harmonia (l’Ateneu Cultural i Popular).

Durant els darrers anys, JC i CJC hem participat amb Alternativa Jove-Joves d'Esquerra Unida i Alterntiva en l'organització de les festes de Sant Andreu i en la coordinació de diferents actes sobre la II República, la lluita del poble palestí o els piquets sindicals de la vaga general. Feina de la qual estem molt satisfets perquè ens ha ajudat a consolidar-nos dins del districte i ha comprovar que els dos projectes tenen grans coincidències.

Davant l’actual situació de crisi del sistema capitalista i d’agudització de la lluita de classes, els i les joves comunistes hem de construir plegats l’alternativa pel socialisme, l'autodeterminació de Catalunya i la solidaritat amb els altres pobles de l'Estat Espanyol.

Els moviments d’unitat que s’estan impulsant dins l’esquerra catalana, així com els acords congressuals de les nostres organitzacions, responen a aquesta etapa de conflicte i a la demanda de la pròpia militància i dels amplis sectors socials que ens recolzen.

Considerem que la confluència entre les diverses organitzacions juvenils comunistes de Catalunya és una necessitat que s'ha d'expressar mitjançant la unitat de la nostra feina i pensem que es donen les condicions tant objectives com subjectives per dur a terme projectes unitaris.

Visca la unitat comunista!

18 de Juliol del 2012
Districte de Sant Andreu


 Joves Comunistes (JC)                        Joventut Comunista (CJC)                                                          

No hay comentarios:

Publicar un comentario