miércoles, 5 de enero de 2011

Solidaritat amb els 5

Amunt les nostres veus per ells! Per a tots els amics que, des de totes parts del món, lluiten per la justícia: Amb l'inici d'un nou any i en coordinació amb comitès i amics d'altres parts del món, proposem iniciar al costat de tots vostès una nova i constant campanya en favor dels 5 Cubans: EL 5 DE CADA MES PELS 5. Aquest dimecres 5 de gener, des de les 9 del matí a les 5 de la tarda, truqueu per telèfon, o envieu un fax, un correu electrònic o envieu un telegrama per demanar al President Obama que alliberi els 5 Patriotes Cubans presos als EUA per defensar la vida.


Si durant algun dels corresponent mesos, el 5 caigués durant un cap de setmana, proposem el dilluns immediatament després d'aquest cap de setmana com el dia de contactar la Casa Blanca. Nosaltres per la nostra part enviarem uns dies abans del 5 de cada mes un butlletí recordatori.

El President Obama té proves més que suficients que els 5 Cubans són innocents, que mai van significar una amenaça per a la seguretat nacional dels Estats Units, que no tenien armes i que el seu únic objectiu era monitoritzar organitzacions terroristes amb seu a Miami per evitar més morts de persones innocents.

Exigim al President Obama aquest dimecres 5 de gener, que fent ús de les facultats que li confereix la Constitució dels EUA, com advocat, com a pare, com a fill, com espòs, com a persona decent, amant de la justícia, com a Premi Nobel de la Pau, posi FI A AQUESTA COLOSSAL INJUSTÍCIA I que allibera els 5 ARA!!!
DIFERENTS FORMES DE COMUNICAR AMB LA CASA BLANCA

Per telèfon: 202-456-1111Si truca des de fora dels EUA, marqueu el Codi Internacional del respectiu país + 1 (Codi dels EUA) 202.456.1111Por fax: 202 456-2461
Si envieu un fax des de fora dels EUA, marqueu el Codi Internacional del respectiu país + 1 (Codi dels EUA) 202-456.2461

Per correu electrònic: HTTP: / / WWW.WHITEHOUSE.GOV / CONTACT
Per enviar un telegramaPresidente Barack ObamaThe White House1600 Pennsylvania Ave, NWWashington, DC 20500EE.UU.

AQUESTA ACCIÓ COL.LECTIVA NOMÉS PODRÀ SER EFECTIVA SI PERSONES DELS EUA I DE TOT ARREU DEL MÓN, trucar per telèfon, o enviar faxos, CORREUS ELECTRÒNICS O TELEGRAMES, EL DIA 5 DE CADA MES. SI NINGÚ RESPON EL TELÈFON DEIXI UN MISSATGE.

¡JUNTS PODEM ACONSEGUIR-HO!
Comitè Internacional per la Llibertat dels 5 Cubans

Etiquetes de comentaris: Cuba, Els 5, EUA, Internacional
Font principal de la notícia: http://www.pcc.cat/noticiesampliar.php?id=1605

No hay comentarios:

Publicar un comentario