domingo, 17 de febrero de 2013

Cal donar un impuls a la unitat comunista. Constituïda la Comissió d’Unitat Comunista del PCC

En el CC del PCC del 10 de juliol del 2010 es va acordar abordar la Unitat dels i les Comunistes a Catalunya com a “concepte multiplicador”, posant especial èmfasi en la possibilitat d’incorporar als comunistes no organitzats en partits polítics.

Els compromisos de diàleg i de “perspectives de col•laboració” amb d’altres comunistes a que ens vam comprometre necessiten en aquest moment donar un salt qualitatiu ja que és difícil entendre que puguem avançar en l’ambiciós compromís d’unitat dels treballadors i treballadores i d’unitat de les esquerres, a que estem compromesos, sense reforçar la unitat dels i les comunistes en un nou i gran Partit Comunista a Catalunya.

En el darrer Comitè Executiu del 14 de febrer i d’acord amb el mandat del Comitè Central del 12 de gener de 2013 es proposa i s’aprova la Comissió de Treball d’Unitat Comunista.

La Comissió de Treball queda composada per Celestino Sánchez, que serà el coordinador de la Comissió, Rosa Bofill, Ceferino Alonso, David Moreno, Lluis Juberias, Irene Aldalbert, Jordi López, Adelina Escandell i Salva Torres, i la participació quan es cregui convenient de Joan Josep Nuet, Secretari General del PCC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario