martes, 24 de enero de 2012

Molt més que un lliurament de carnets: un espai de retrobada entre comunistes


El passat dissabte 21 de gener el PCC - Partit dels i les Comunistes de Catalunya- vam celebrar el lliurament simbòlic de carnets als nous camarades del partit, així com a camarades veterans en reconeixement per tota la seva trajectòria. Aquest acte va marcar el tret de sortida als diversos actes que se celebraran de lliurament de carnets tant territorials com sectorials que ha de significar el creixement de la militància. Va ser un acte molt emotiu, ple de camarades i companyes de lluita, de diverses generacions i espais de lluita social.

La Comissió Organitzadora de l'entrega de carnets, integrada per camarades del PCC-Partit dels i les Comunistes de Catalunya i dels CJC-Joventut Comunista van ser els organitzadors de l'acte que es va celebrar al Casinets d'Hostafrancs de Barcelona. De bon matí varen anar arribant camarades per preparar l'espai ja que s'havien de fer proves so, d'il·luminació i preparar les actuacions. Uns quants minuts abans de l'hora prevista per l'inici prop més d'unes 250 persones es van anar seient en les cadires disposades de forma circular.

L'acte es va desenvolupar amb poesia, música en viu i representacions teatrals. Alguns dels nous camarades del PCC van fer diverses intervencions. El Secretari General del PCC, Joan Josep Nuet, va ser l'encarregat de fer el lliurament dels carnets.

L'acte va ser un espai per retrobar-nos entre comunistes. Entre els convidats hi van ser el Coordinador Nacional d'EUIA-Esquerra Unida i Alternativa, Jordi Miralles, Jorge Torres en representació del PSUC-Viu i Francesc Matas, David Companyon i Àngels Tomàs en representació del POR-Partit Obrer Revolucionari.

L'acte, que va durar prop d'una hora, va ser retransmès online i va acabar amb un pica-pica de germanor organitzat per la militància del PCC i els CJC-Joventut Comunista. Aquest és l'inici de molts altres actes on es continuaran fent lliurament territorials i sectorials de carnets.



http://noticies.pcc.cat/2012/01/molt-mes-que-un-lliurament-de-carnets.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario