viernes, 24 de septiembre de 2010

Els i les comunistes de Catalunya per la VAGA

Declaració del PCC per la vaga general.


EL PCC CRIDA ELS I LES MILITANTS COMUNISTES A PARTICIPAR ACTIVAMENT A LA VAGA GENERAL DEL 29-S CONVOCADA PEL SINDICALISME DE CLASSE

Hi ha moltes raons per fer vaga el 29 de Setembre. Els sindicats de classe CCOO i UGT i d’altres organitzacions sindicals han proposat una resposta de lluita i mobilització per fer front a les polítiques econòmiques del Govern del PSOE, per rectificar la Reforma Laboral, la congelació de les pensions, la retallada de sous dels empleats públics i la retallada de les polítiques socials i de la inversió pública tan necessàries per revifar l’economia.

En aquestes polítiques econòmiques neoliberals i de dretes coincideix la direcció PSOE amb CiU i el PP, consisteixen en fer pagar la crisi als que no l’han creada, als treballadors, treballadores i altres sectors populars del nostre país. El capitalisme és responsable i utilitza els mercats per dur a terme les decisions de grups oligàrquics no democràtics que pretenen acumular més i més poder i diners.

Si no fem vaga, si no plantegem una lluita de protecció dels nostres drets, unes altres mesures antisocials aniran caient de mica en mica proposades pel govern i la patronal, allargar l’edat de jubilació, dificultar el cobrament de les pensions, proposar copagament a la sanitat i d’altres serveis públics, i anar retallant la protecció social i els sous i drets laborals.

La vaga significarà un canvi de tendència, enfortir la idea que els treballadors i treballadores tenen interesos comuns i que han d’organitzar col·lectivament la seva lluita. La Vaga servirà per enfortir altres lluites futures ja que haurem de seguir organitzant-nos i lluitant en el futur per fer valdre els nostres drets.

El PCC crida els i les militants comunistes a acabar d’organitzar la vaga i el 29-S fer-la, a treballar per l’èxit d’aquesta participant activament als piquets informatius.
El PCC crida a estendre a centres de treball, estudi i barris les raons d’aquesta.
El PCC crida els comunistes i la gent d’esquerres a treballar al costat i amb els i les sindicalistes, amb els treballadors, amb el nostre poble, per realitzar una resposta de lluita i mobilització a les polítiques antisocials i de dretes.

VISCA LA CLASSE TREBALLADORA
VISCA LA VAGA GENERAL

No hay comentarios:

Publicar un comentario