domingo, 20 de diciembre de 2009

EL PCC FELICITA A JOAN JOSEP NUET, ESCOLLIT SENADOR REVELACIÓ PER L’ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES PARLAMENTARIS



El Partit dels Comunistes de Catalunya felicita al company i camarada Joan Josep Nuet pel premi concedit per l'associació de periodistes parlamentaris.La tasca politica del senador Joan Josep Nuet ha estat meritòria per a aquest premi. La seva tasca a favor de la causa del poble Palestí, que el va portar a embarcar-se cap a Israel, el seu interès per la rescuperación de la memòria històrica de Catalunya, acompanyant manifestacions laborals, el seu últim viatge a Lanzarote a visitar la Sra. Aminetu, i tants gests de suport i solidaritat a les causes justes ho han fet mereixedor d'aquest premi. Senador Joan Josep Nuet, enhorabona!



NUET ESCOLLIT SENADOR REVELACIÓ PER L’ASSOCIACIÓ DE PERIODISTES PARLAMENTARIS



El senador d’EUiA comparteix el premi amb la socialista Esmeralda Iranzo, i els companys Gaspar Llamazares (IU) i Joan Herrera (ICV-EUiA) són distingits com a millor orador i diputat més treballador, respectivament



El senador d’EUiA adscrit al grup de l'Entesa Catalana de Progrés, Joan Josep Nuet, va rebre anit un dels premis que cada any concedeix l'Associació de Periodistes Parlamentaris (APP) a diputats i senadors.

Nuet, que va compartir el premi amb la senadora del Grup Socialista Esmeralda Iranzo, va dedicar-lo als senadors i senadores de l'Entesa “per treballar per a què grups diferents puguin harmonitzar i per demostrar el bon funcionament de l'esquerra plural”. També el va dedicar als treballadors i treballadores del grup parlamentari.

En el seu discurs, el senador d’EUiA va tenir un record per a l’activista sahrauí Aminatu Haidar, en vaga de fam des de fa 32 dies, a qui va demanar “que segueixi lluitant i segueixi vivint”. Nuet va visitar Haidar a l’aeroport de Lanzarote fa 13 dies

No hay comentarios:

Publicar un comentario