miércoles, 27 de abril de 2011

Paradeta de Sant Jordi dels CJC-Joventut Comunista de Catalunya



Els i les comunistes de Sant Andreu vam tornar a sortir als carrers de Sant Andreu el darrer 23 d'abril per a la festa de Sant Jordi. Des de la creació del Col·lectiu de Sant Andreu de la Joventut Comunista de Catalunya al setembre de 2010, moltes son les activitats i lluites que hem dut a terme.

La participació en els preparatius de la vaga general del 29 de setembre, amb activitats pròpies com el repartiment de díptics dels CJC als instituts del barri, encartellades, col·locació de pancartes arreu del barri així com de la participació en primera línia amb els piquets obrers al costat dels companys del sindicat i d'Esquerra Unida i Alternativa.

Els CJC de Sant Andreu també han participat en la campanya a les eleccions nacionals al Parlament de Catalunya, amb el seu treball a EuiA. També s'han dut a terme jornades de formació i estudi, l'impuls de moviments socials com el Col·lectiu Cultural de Cinema Popular de Sant Andreu i en les festes del barri, hem treballat fort recolzant els companys i companyes d'Esquerra Unida i Alternativa, tant en la projecció de documentals com en l'organització dels concerts.

Aquest any intens d'activitat ens ha permès créixer de forma significativa tant en nous militants com en la capacitat dels i les comunistes de construir el projecte del Front d'esquerres.
En aquesta ocasió, vam establir una paradeta que comptava amb roses, material polític i llibres a preus populars. Els materials es van vendre a bon ritme i els guanys serviran per a continuar impulsant el treball social i solidari que duem a terme els i les comunistes de Catalunya.

Agraïm als veïns i veïnes de Sant Andreu la bona predisposició que tenen amb les activitats de la Joventut Comunista de Catalunya.

Salut i Revolució !

No hay comentarios:

Publicar un comentario